LogoLucettesite

© 2016 Lucette Tros | Al het gepubliceerde materiaal is auteursrechtelijk beschermd | Mail Lucette

m2

Disclaimer

De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Atelier L'Art / Lucette Tros aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woords) van de informatie op deze site, of het vertrouwen op informatie opgenomen in deze website of enige site die daaraan gekoppeld is.

Ondanks onze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Atelier L'Art / Lucette Tros niet garanderen dat de informatie (ook door derden verstrekt) te allen tijden volledig, juist en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De bouwer(s) en houder(s) van deze site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Auteursrechten en eigendomsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendoms-rechten, met betrekking tot de informatie en afbeeldingen die deze site bevat, berusten bij Atelier L'Art / Lucette Tros, of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende kunstenaar of galeriehouder.

Wilt u content uit deze site overnemen en gebruiken voor openbare publicatie, neem dan altijd vooraf contact met op met Lucette Tros: 0652 288 899.
Dit om misverstanden te voorkomen.

 

Atelier L'Art / Lucette Tros